Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Drukuj

Surówka z kiszonej kapusty

Posiłek Przystawki, Sałatki
Typ kuchni Keto, LCHF, Polska
Przygotowanie 15 minutes
Porcje 6
Kalorie 217 kcal
Autor RG

Składniki

  • 500 g kapusta kiszona
  • 20 g natka pietruszki
  • 50 g oliwa z oliwek
  • 45 g marchew
  • 50 g cebula
  • 5 g chilli
  • stevia do smaku

Instrukcje

  1. Zetrzyj marchew na drobnych oczkach tarki

  2. Posiekaj drobno kapustę kiszoną, cebulę, pietruszkę

  3. Oblej oliwą z oliwek

  4. Dodaj Chilli i Stewie do smaku

  5. Zmieszaj całość w misce

  6. Podawaj bezpośrednio po przygotowaniu ale również wytrzyma do 3 dni w lodówce

Notatki

MAKRO:

B:3g / T:18g / W:8 / kcal:217

2 komentarze Dodaj własny

    1. RG pisze:

      Smacznego!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.