Rafał

RAFAŁ


Na co dzień Project Manager w jednych z Katowickich KORPO – lubi to co robi i robi to co lubi. Prywatnie kucharz-pasjonat – od zawsze zainteresowany gotowaniem i kuchennymi eksperymentami. Blisko rok temu rozpoczął swoja przygodę z treningiem CROSSFIT w klubie „CrossfitHussars„. Trenując często i ciężko zrozumiał, że droga do uzyskania lepszej sprawności i zdrowia prowadzi nie tylko przez „podnoszenie sztangi i kettli” ale również , a może i przede wszystkim, przez odpowiednie odżywianie się. Z czasem zaczął coraz bardziej zwracać uwagę na to CO i JAK je . Ścieżka ta nie była łatwa ani przyjemna, bo przeszedł przez wiele diet/ sposobów odżywiania się, ale dzięki temu w pewnym momencie trafił na Monikę oraz pewnego „niesamowitego” dietetyka. Tak rozpoczęła się jego historia z dieta niskowęglowodanowa. Początkowo skupiony jedynie na efektach „wizualnych”, w miarę upływu czasu oraz z każdą kolejna przeczytaną książką, wgłębiał się w tajniki diety i stwierdził, że to coś więcej – to styl życia.

Jako ze od zawsze lubił przekąsić cos słodkiego jego specjalizacja stały się wszelkiego rodzaju desery zgodne z nowym stylem życia ale również dania mięsne. I tak historia zatoczyła koło – Rafał po raz kolejny robi to co lubi i lubi to co robi…