Przed wami kolejny z przepisów jednej z naszych czytelniczek – Agnieszki. Życzymy miłego czytania i jak zwykle zapraszamy do wspólnego gotowania i komentowania.
Nie macie pomysłu na szybką i łatwą do przygotowania przekąskę :)? Polecamy
koreczki z wędzonego łososia.
Drukuj

Przygotowanie 10 minutes
Czas całkowity 10 minutes
Porcje 10
Kalorie 25 kcal
Składniki
- 100 g łosoś wędzony
- 1/2 pęczka koperek
- 1/2 cukinia
- masło
- wykałaczki
Instrukcje
-
Cukinie umyj i osusz (nie obieraj),
-
Następnie pokrój wzdłuż w cienkie plastry (polecam przed krojeniem naostrzyć dobrze noże).
-
Podsmaż plastry cukinii obustronnie do momentu aż się delikatnie zarumienią.
-
Po podsmażeniu polecam osuszyć je delikatnie na talerzu z papierowym ręcznikiem.
-
Ułóż na cukinii pokrojony w cienkie plastry łosoś i koperek (wcześniej oderwij łodygi koperka, nie będą nam potrzebne).
-
-
Zawiń całość w koreczek i przebij wykałaczką.
-
Bon appetit 🙂
fajne:) pozdrawiam