Deser Truskawkowy

Deser Truskawkowy

Drukuj

Deser Truskawkowy

Przygotowanie 5 minutes
Porcje 4
Kalorie 384 kcal
Autor RG

Składniki

  • 250 g Mascarpone
  • 200 g Śmietanka 36%
  • 250 g Truskawki mogą być mrożone

Instrukcje

  1. Zmiksuj Truskawki w blenderze

  2. Do masy truskawkowej dodaj Śmietane 36% ( jeśli nie masz gęstej śmietany to ubij ją na sztywną masę zanim ddasz do musu truskawkowego)

  3. Dodaj Mascarpone

  4. Całość zmieszaj dokładnie lub zblenduj

  5. Podawaj schłodzone

Notatki

MAKRO w jednej porcji (pucharku)

B: 5g/ W: 7,2g/ T: 38g/ kcal 384

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.